Skip to main content
Työntekijät työskentelevät yhdessä tietokoneella

Tulevaisuutesi Amarinissa

Työmme sydän- ja verisuonitautipotilaiden elämän muuttamiseksi Euroopassa on vasta alussa. Jos jaat intohimomme innovaatioihin, haluamme kuulla sinusta.

Olemme sitoutuneet rakentamaan kulttuuria, jossa pyrimme täyttämään korkeimmat laatustandardit ja jossa arvostetaan rehellisyyttä. Näin voimme vaikuttaa asioihin, joilla todella on merkitystä – voimme parantaa potilaiden hoitoa kaikkialla maailmassa.

Työntekijät kättelevät

Ole osa uutta luovaa liiketoimintaa

Liiketoimintamme laajenee nyt nopeasti, ja etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka haluavat omistautua muuttamaan kanssamme sydän- ja verisuonitautipotilaiden elämää.

Terveydenhuollon ammattilainen selittää potilaalle

Tehdään yhdessä merkityksellistä työtä

Potilaiden ja heidän perheidensä elämän parantaminen on kaiken toimintamme ydin. Amarinissa tulet mukaan yritykseen, joka on sitoutunut vähentämään sydän- ja verisuonitautien aiheuttamaa taakkaa kaikkialla Euroopassa.

Työntekijät ovat kokoontuneet kokoushuoneeseen

Investoimme sinuun

Osana Amarinia kehityksesi on meille tärkeää ja haluamme vaalia lahjakkuuttasi. Tuemme henkilökohtaista kehitystäsi ja olemme iloisia voidessamme juhlia jokaista menestystä kanssasi matkan varrella.

Avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme työntekijöitä, jotka haluavat meidän laillamme muuttaa sydän- ja verisuonitautipotilaiden elämää. Jos haluat osallistua tähän muutokseen, haluamme kuulla sinusta riippumatta siitä, oletko jo vakiintunut urallasi vai oletko innostunut mahdollisuudesta aloittaa uusi vaihe työelämässäsi.

Amarin rekrytoi huippulahjakkuuksia erilaisiin tehtäviin Euroopassa, ja teemme yhdessä töitä kanssasi, jotta pääset kehittymään koko urasi ajan. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] saadaksesi lisätietoja tarjoamistamme innostavista mahdollisuuksista kaupallisissa tehtävissä, markkinoinnissa, viestinnässä, markkinoille pääsyn parissa, lääketieteellisissä tehtävissä ja monilla muilla alueilla.

Amarin Switzerland GmbH, Suomen toimisto sijaitsee osoitteessa:

Amarin Switzerland GmbH, Suomen sivuliike
Erottajankatu 9 B 3, 4 krs.
00130 Helsinki

FI-NP-00016 20220125