Skip to main content
Terveydenhuollon ammattilainen puhuu potilaan kanssa

Tervetuloa Amarinin suomalaisille verkkosivuille

Amarin haluaa parantaa potilaiden elämää uudella sydän- ja verisuonitautien hoitoon tarkoitetulla lääkevalmisteella.

Suhtaudumme intohimoisesti sydän- ja verisuonitautien riskien vähentämiseen, ja siksi teemme tutkimusta ja tuomme käyttöön uusia lääkevalmisteita. Sydän- ja verisuonitaudit ovat vakava terveysongelma Suomessa. Pyrimme parantamaan niiden ihmisten elämää, jotka ovat vaarassa saada aivohalvauksia, sydänkohtauksia ja muita vakavia sydän- ja verisuonitautitapahtumia.

Uskomme, että sydän- ja verisuonitautikuolleisuutta voidaan vähentää merkittävästi Suomessa. Tavoitteemme on olla yksi Suomen johtavista toimijoista, joka uudistaa sydän- ja verisuonisairauksien lääkehoitoa.

Rehellisyys

Olemme rehellisiä; Kohtelemme kaikkia kunnioittavasti. Olemme vastuussa teoistamme.

Huippuosaaminen

Arvostamme tehokkuutta kaikilla organisaation tasoilla ja keskitymme lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme. Arvostamme toimeen tarttuvaa otetta. 

Yhteistyö

Työskentelemme yhdessä ja tuemme toistemme pyrkimyksiä luoda lisäarvoa. Meitä kannustetaan jakamaan ideoita ja oppimaan toisiltamme.

Toimimme laadukkaasti

Pyrimme parantamaan potilaiden hoitoa toimillamme ja tuotteillamme. Vaalimme laatua ja jatkuvan parantamisen kulttuuria. Työskentelemme jatkuvasti tunnistaaksemme vahvuuksiamme ja heikkouksiamme ja sopeudumme tilanteisiin nopeasti yrityksen/strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Työntekijät työskentelevät yhdessä

Työpaikat

Etsitkö seuraavaa uramahdollisuuttasi? Amarinissa ihmiset ovat suurin voimavaramme. Yhdessä voimme saavuttaa jotain suurta ja parantaa potilaiden elämää Suomessa ja kaikkialla Euroopassa.

Historia

Isossa-Britanniassa vuonna 1989 perustetulla Amarinilla on vahvat juuret Euroopassa – olemme innovoineet jo yli 30 vuoden ajan.

Vaatimattomasta alusta olemme kasvaneet yhdeksi johtavista globaaleista yrityksistä sydän- ja verisuonitautien hoidossa. Työllistämme nyt yli 1 000 henkilöä. Meillä on toimistoja Bridgewaterissa (New Jersey, Yhdysvallat), Dublinissa (Irlanti) ja Zugissa (Sveitsi).

Työntekijät kättelevät

Monimuotoisuus ja osallisuus

Haluamme työntekijöidemme edustavan yhteiskunnan eri ryhmiä monipuolisesti. Lue lisää Amarinin tavoitteesta rakentaa monimuotoinen ja osallistava työpaikka.

Esitys työntekijöille

Yhteistyö kumppaneidemme kanssa

Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, ja siksi raportoimme kaikki taloudelliset sitoumuksemme terveydenhuoltoyhteisön kumppaneihin. Avoimuus rakentaa luottamusta siihen, että suhteet eivät vaikuta kliinisiin päätöksiin.

Terveydenhuollon ammattilainen selittää potilaalle

Uutiset

Uutishuoneessamme voit seurata meitä, lukea uusia ja arkistoituja lehdistötiedotteitamme sekä löytää yhteystietomme medioille.

FI-NP-00016 20220125